onsdag den 20. august 2014

Kinect

Til en Xbox findes der et system som kaldes Kinect. Det minder en smule og Nintende Wii, men det er langt mere udviklet. På en Wii har man en controller som man bruger til at spille med. Den opfanger ens bevæglser ved hjælp af controlleren. På Kincet har man ingen controller den kan opfange dine bevægleser helt uden. 

På Xbox's egen side skriver de dette om Kinect: 
Kinect bruger en bevægelsessensor til at spore din krop. Så det er ikke kun dine hænder og håndled, det drejer sig om, når du spiller. Det er dig og hele din krop, der er med i spillet. Dine arme, ben, knæ, håndled, hofter osv.
Når du spiller Kinect, oprettes der et digitalt skelet ud fra dine dybdedata. Så sensoren registrerer det, når du bevæger dig til venstre eller højre eller hopper rundt, og overfører dine bevægelser til spillet.
Kinect-id'et husker, hvem du er, ved at indsamle fysiske data, som gemmes i din profil. Så når du vil spille igen, kender Kinect dig allerede. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan gå ind i et spil, lige når du har lyst.

Det er smart at der er opfundet noget som opfanger alle dine bevægelser. Jeg tror at det kan blive brugbart i frem tiden. Ikke kun til spil men i virkeligheden. Jeg kan ikke endnu sige præcis til hvad, men jeg er sikker på at det kan blive brugt. 

Billedet her er lånt af: atvguide.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar